DOBITNIK GLAVNE NAGRADE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Novi stan promeniće nam život!
Foto: Privatna arhiva

uzmi račun i pobedi

DOBITNIK GLAVNE NAGRADE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Novi stan promeniće nam život!

Društvo -

Čuda se dešavaju samo ako verujete u njih i zato treba verovati! Nisam spavao celu noć, presrećan sam, ali i dalje se pitam da li je moguće da se ovo desilo baš meni? Ova nekretnina menja mnogo, jer mi živimo u stanu koji se otplaćuje na kredit još sedam godina, dok sin i ćerka žive u iznajmljenom stanu, a ovaj iznenadni dobitak menja sve.

Ovo za Kurir kroz smeh kaže Goran Glišović (58) iz Zemuna, koji je u subotnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" osvojio glavnu nagradu, dvoiposoban stan u naselju Zemunske kapije, svega stotinak metara od stana u kome sada živi.

Glišović priznaje da se potajno nadao da će dobiti automobil, ali da je novi stan prevazilazio čak i njegove snove.

- Sa suprugom, ćerkom i sinom sam gledao početak izvlačenja. Kad sam video da nisu moju kovertu izvukli za automobil, kome sam se potajno nadao, iznervirao sam se i ugasio TV. Zove me kasnije brat od ujaka i viče: "Alo, dobio si stan!" Ja mu kažem: "Ma nisam, znaš li ti koliko Gorana Glišovića ima u Beogradu?!" Bukvalno mi je izgledalo nerealno. Onda smo premotali snimak i videli da je zaista naša koverta izvučena. Ja sam sakupljao račune i slao koverte, poslao sam jedno desetak koverata ukupno i zamisliti tu sreću da baš moja bude izvučena među skoro tri i po miliona - uzbuđeno govori Glišović.

Kako kaže, sa decom će se dogovoriti šta će raditi s ovom nekretninom i na koji način će je najbolje iskoristiti.

- Izvlačenje smo inače prvi put gledali u tom iznajmljenom stanu gde mi sin i ćerka žive kao podstanari, to je sigurno bio neki znak. Zemunske kapije se inače nalaze na samo nekoliko stotina metara od našeg stana. Noćas nisam mogao da spavam, pritisak mi je 155 sa 90, ali presrećan sam, u nekim trenucima sam prosto bez teksta - kaže Glišović, koji je po struci hemijski tehničar, ali već 37 godina radi u jednoj firmi koja se bavi telekomunikacijama, gde je pre 35 godina i upoznao svoju suprugu i od tada se nisu razdvojili.

  • 3.457.597 koverata je bilo u bazenu RTS u subotu
  • 5 automobila je još podeljeno u subotu

Kurir.rs/J.Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track