12:25

ZAMENIO POSAO U HR-u ZANATOM: Tašne Milorada iz Beograda OBOŽAVAJU žene širom sveta!

KURIR TELEVIZIJA

DOBRO PLAĆEN POSAO ZAMENIO ZANATOM: Milorad šije kožne torbe, za njegovim modelima ODLEPILE žene širom sveta!

Društvo -

Miladin Eraković već pet godina se bavi izradom torbi od kože, a njegovi modeli su omiljeni aksesoari žema širom meridijana. Došao je iz Požarevca pre 12 godina kako bi studirao Androgogiju na Filozofskom fakultetu.

Ovaj zanatlija nadao se poslu u struci, ali ga je život odveo na potpuno drugu stranu.

Miladin Eraković
foto: Kurir Televizija

- Moj plan je bio da se bavim obrazovanjem odraslih u nekoj kompaniji u HR-u gde bih se bavio zaposlenima, što sam jedno kratko vreme i radio - rekao je on i dodoao da je hobi nadjačao njegovu želju za poslom u struci.

- Uvek me je zanimao ručni rad, bilo mi je fascinantno da ja svojim rukama sam nešto stvorim, ispoljavam svoje ideje i kreativnost i to su bile neke prve naznake - rekao je Miladin.

Miladin Eraković
foto: Kurir Televizija

Sve je počelo kada je želeo da napravi torbu za sebe prema modelu one koja mu se svidela. Kako je torba bila odrađena baš onako kako ju je i zamislio, pravio je nove i apetiti su mu rasli.

- Kada je to nastajalo sve mi je bilo novo, ništa nisam znao o samom procesu firme, ali želja da se ovim bavim bila je jača od tog straha - rekao je on.

Miladin Eraković
foto: Kurir Televizija

Prva radionica se nalazila u njegovom stanu, a kako je on bio premali za njegove ideje, pa je iznajmio jednu privatnu garažu, a danas ima lokal u Savamaloj.

Miladin Eraković
foto: Kurir Televizija

Njegovi prvi klijenti bili su porodica i prijatelji, a danas su oni po čitavom svetu, a njegov novi plan je da zaposli radnike u njegovoj radionici koji će dati sve da itrade sjajne modela od kvalitetnog materijala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

ŽIVOJIN MIŠIĆ IZ VRAŽOGRNCA, JUNAK NAŠIH DANA: 60 godina piše dnevnik, čitav život mu stao u 25 svezaka i 1,8 miliona kilometara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track