MONAH JOVAN ČUVA PROROČANSTVO PATRIJARHA PAVLA: Tajne spise svakog meseca premešta u drugi manastir VELIKI RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO
Foto: Dado Đilas

kIm

MONAH JOVAN ČUVA PROROČANSTVO PATRIJARHA PAVLA: Tajne spise svakog meseca premešta u drugi manastir VELIKI RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO

Društvo -

Najvoljeniji poglavar SPC patrijarh Pavle, koga su Srbi nazivali i živim svecem, u proročanstvu u koje ima uvid samo mali broj poverljivih ljudi, koje je sam za života odabrao, predvideo je da će KiM biti vraćeni Srbiji jer će Albanci masovno odlaziti, a da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu Balkana.

Sve će se to desiti, kako stoji u tajnim spisima, koja se iz bezbednosnih razloga svakog meseca premeštaju u drugi manastir, posle konačnog sukoba u kome će Srbija završiti na strani pobednika.

- Kosovo će biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca iz pokrajine - preneo je patrijarhove reči monah Jovan Sinđelić koji čuva dokumente.

Veliki broj sveštrenika i monaha je imao priliku da porazgovara sa pokojnim patrijarhom. Po prirodi je bio tih i povučen pa je zato uzak krug onih kojima je poveravao informacije o budućim događajima. Posle svete liturgije u Gračanici na Vidovdan 2005. poručio je da se od odbrane Kosmete nikad ne sme odustati.

Patrijarh je u proročanstvu upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane - i na pravoslavce i na katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

- Poslednji dani će biti posebno krizni za SPC jer će izgubiti poštovanje od vernika. Moderan stil života povući će sve tradicionalne vrednosti, a ateizam će uzeti maha. Doseljavanja islamista na teritoriju Evrope se poklapa sa predviđanjima patrijarha - svedoči monah.

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track