PROGNOZA JE BILA DA ĆE ANATOLIJE SAMO 3 MESECA DA ŽIVI: Novo čudesno isceljenje TEŠKOG BOLESNIKA u manastiru Tumane (VIDEO)
Foto: Printscreen

slava bogu

PROGNOZA JE BILA DA ĆE ANATOLIJE SAMO 3 MESECA DA ŽIVI: Novo čudesno isceljenje TEŠKOG BOLESNIKA u manastiru Tumane (VIDEO)

Društvo -

Snežana Divac iz Holandije podelila je priču o čudesnom isceljenju svog supruga Anatolija u manastiru Tumane.

Anatolije je prema njenim rečima 2018. godine dobio dijagnozu raka mokraćne bešike sa metastazama na limfnim žlezdama i na prostati.

- Prognoza je bila da će samo tri meseca da živi - navodi Snežana.

Dodaje da holandski doktori nisu verovali ni da operacija može da pomogne.

- Od silnog straha počeli smo da se molimo Bogu i da čitamo molitve. Došli smo i do manastira Tumane gde se ne znamo koliko dana čitala molitva za Anatolija. Bili su toliko divni da su nam poštom poslali paketić u kome su bile molitve koje je trebalo da čitamo od Svetog Zosima i Svetog Jakova. Dobili smo vodicu i ulje kojim smo se pomazivali u znaku krsta - navodi Snežana.

Suprug je prema njenim rečima ozdravio posle nekoliko meseci!

A čim je Anatolije stao na noge porodica je odlučila da poseti Tumane i na taj način pošalje podršku svim bolesnima koji se pitaju da li da potraže pomoć u toj svetinji.

- Kad se sve završilo i kad se zacelio odlučili smo da dođemo i da to prenesemo drugim ljudima da veruju u Boga i monahe koji prave sponu sa Gospodom Bogom - kaže Snežana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track