POLICIJA PRIVODI KRAJU ISTRAGU O PETNICI: Uskoro će se znati sudbina KUL ČIKE koji je terao maloletnice da se slikaju gole
Branislav Savić, Foto: Ana Paunković

USKORO gotovo

POLICIJA PRIVODI KRAJU ISTRAGU O PETNICI: Uskoro će se znati sudbina KUL ČIKE koji je terao maloletnice da se slikaju gole

Društvo -

Sumnja da se da je Branislav Savić opijao i fotografisao polaznice škole gole

U okviru predistražnih radnji u Istraživačkoj stanici Petnica, još dve osobe koje tvrde da su žrtve seksualnog uznemiravanja Branislava Savića dale su u sredu iskaz u policiji u Beogradu.

- Devojke ne žele da u javnost dospe ono što su pričale. Dale su iskaz, ali je to traumatično iskustvo o kojem ne žele da se govori javno - rekao je naš izvor.

Dodao je da će početkom septembra biti gotov predistražni postupak i da će se tada znati da li ima osnova da se protiv Savića vodi proces ili ne. Tada će policija završiti prikupljanje dokaza, posle čega će tužilaštvo videti ima li osnova za podizanje optužnice i za koje krivično delo.

Inače se sumnja da se on opijao i fotografisao polaznice škole gole, a pretresom njegovog stana pronađene su stotine fotografija golih devojaka, među kojima i neke vrlo eksplicitne.

Kad je počelo da se razotkriva šta se tamo dešavalo, direktor Petnice Nikola Božić je podneo ostavku. I Vigor Majić, bivši direktor Petnice, priznao je da je još 2014. godine imao prijavu protiv Savića, ali da nije reagovao jer ga je poznavao ceo život.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track