SANDRA IZ KRAGUJEVCA DOBILA KORONU TREĆI PUT: Doktorka je rekla da bi trebalo da pucam od antitela, a ja ih NEMAM UOPŠTE
Foto: Printscreen

fenomen

SANDRA IZ KRAGUJEVCA DOBILA KORONU TREĆI PUT: Doktorka je rekla da bi trebalo da pucam od antitela, a ja ih NEMAM UOPŠTE

Društvo -

Sandra Filipović iz Kragujevca (38) od novembra se tri puta zarazila koronavirusom iako je u međuvremenu i vakcinisana!

Kragujevčanka, koja je pre nedelju dana treći put dobila pozitivan PCR test, kaže da nema simptome bolesti i da se dobro oseća.

- Prvi put sam izgubila čulo mirisa, a drugi i treći put nemam taj simptom. Jedino što sam sada primetila je da mi malo više opada kosa - kaže Sandra .

Naglašava da ne zna kako se zarazila.

- Prvi put sam radila u firmi i nosila sam masku. Poštovala sam sve epidemiološke mere. Ne znam kako sam se zarazila - kaže Kragujevčanka..

Pre kovida Sandra nije bolovala od teških bolesti, a iako je primila obe doze vakcine i dalje nema antitela.

- Doktorka mi je rekla: "Vi treba da pucate od antitela, a nemate ih uopšte". Nije mi dala drugačiju terapiju. Pre dva dana sam radila D-dimer, povećan je, a danas idem po terapiju - kaže Sandra i dodaje da opširnija krvna slika ne ukazuje da ima drugi problem.

Kragujevčanka, koja je tokom ovih devet meseci sve vreme bila izolovana, kaže da to uopšte nije lako i zaključuje da "čovek mora psihički da bude stabilan da bi to podneo".

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track