KRMELJ BIO PRVI SIMPTOM: Svi su nam se smejali da to nema veze s koronom, a naša beba od dva meseca je bila pozitivna
Foto: Zorana Jevtić

MAMA SMEŠTENA U DEČIJU KLINIKU KBC "DRAGIŠA MIŠOVIĆ"

KRMELJ BIO PRVI SIMPTOM: Svi su nam se smejali da to nema veze s koronom, a naša beba od dva meseca je bila pozitivna

Društvo -

J. K. iz Beograda, koja je s bebicom od dva meseca smeštena u Dečijoj klinici KBC "Dragiša Mišović", a koju smo upoznale kada smo radile reportažu iz ove kovid bolnice, ispričala nam je koji je prvi simptom imala Madmazel, kako osoblje zove malenu mezimicu klinike. Na tu stvar gotovo niko ne obraća pažnju. A malena princeza ima svega dva meseca.

- Bebu sam zarazila ja, a mene majka, koja je došla da mi pomogne. Vakcinisana je i nije imala nikakve simptome. I baš zato što je vakcinisana najlakše je prošla. Kod bebe smo primetili krmelj u oku, mnogi su nam se smejali da to nema veze s koronom, a u stvari je bio prvi simptom. Posle tri dana pojavila se temperatura i bilo nam je sve jasno. Srećom, na vreme smo ovde došli - priča J. K.

KBC Dragiša Mišović
foto: Zorana Jevtić

Kaže i da joj je ginekolog rekao da se ne vakciniše dok je trudna.

- Kada sam se porodila htela sam da prođe tih famoznih 40 dana, ali zaraza je bila brža. Sad ću videti s lekarima koliko treba da prođe, ali čim budem mogla vakcinisaću se - kaže J.K. i dodaje da se voi kao lakši slučaj, da nije imala temperaturu, ali jeste svakakve simptome, te da kad god je pomislila da je kraj i da je pobedila, agonija se nastavljala.

Kurir.rs/J.S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track