Najnovije vesti

POLICIJA PONOVO U STANU NESTALE PORODICE ĐOKIĆ: Vrši se detaljan pretres, evo šta sada inspektori traže
Foto: M.S., Marko Smiljković

ni traga ni glasa od nedelje

POLICIJA PONOVO U STANU NESTALE PORODICE ĐOKIĆ: Vrši se detaljan pretres, evo šta sada inspektori traže

Društvo
14:49h

Aleksinačka policija ponovo je danas ušla u stan nestale porodice Đokić iz Aleksinca. U stanu su i majka nestalog Gorana i otac nestale Gordane.

Beogradski mediji prenose da su članovi porodice Đokić u suzama.

Kako se saznaje, u toku je detaljan pregled stana u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao gde se Gordana, Goran i njihova ćerka Lidija nalaze već četiri dana.

Podsetimo, policija je juče prvi put obila vrata stana ove porodice, međutim prvim pregledom u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo šta se sa njima dogodilo.

Kako se saznaje od porodice, u stanu su pronađena Gordanina dokumenta, zbog čega najbliži smatraju da porodica Đokić nije nigde otputovala.

Porodica Đokić iz Aleksinca nestala je bez traga u nedelju posle ponoći. Oni su nedelju proveli kod Goranove majke u Moravcu i oko ponoći su krenuli kolima nazad ka Aleksincu. Poslednji put su snimljeni u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Nakon toga njihovi telefoni više nisu korišćeni i porodica, ni prijatelji se više sa njima nisu čuli.

Menjačnica koju je Goran držao takođe je već danima zatvorena, što je bio prvi signal da nešto nije u redu i koji je u utorak alarmirao članove njihove porodice koji su počeli da ih traže.

U utorak, očajni, prijavili su njihov nestanak policiji.

Opsežna potraga za porodicom Đokić od tad traje. U potragu su od juče uključeni i helikopteri koji su leteli i tokom jučerašnjeg dana i jutros, međutim potraga za sada nije dala nikakve rezultate. Od danas su u potragu uključeni i ronioci koji za sada sonarima pretražuju Bovansko jezero koje se nalazi na nekoliko kilometara od Aleksinca.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja