KURIR NA MESTU GDE JE NAĐEN ZAPALJENI PASAT ĐOKIĆA: Policija traži tragove na zemljanom putu koji vodi do Morave (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir/M.S.

novi detalji

KURIR NA MESTU GDE JE NAĐEN ZAPALJENI PASAT ĐOKIĆA: Policija traži tragove na zemljanom putu koji vodi do Morave (FOTO/VIDEO)

Društvo -

Pripadnici MUP-a pronašli su rano jutros u ataru sela Tešica zapaljen automobil "pasat" koji je pripadao porodici Đokić iz Aleksinca koja je nestala u noći između nedelje i ponedeljka.

Automobil je pronađen na separaciji gde se odvaja pesak i to desno od puta koji vodi pored Morave. Policija je blokirala potez između sela Draževac i Tešica, a na terenu su i forenzičari.

00:15

POLICIJA JE BLOKIRALA POTEZ IZMEĐU SELA DRAŽEVAC I TEŚICA KOD ALEKSINCA, GDE JE NAĐEN ZAPALJEN PASAT NAVODNO PORODICE ĐOKIĆ

Upravo se pretražuje okolni teren u potrazi za tragovima.

1 / 4 Foto: Kurir/M.S.

U spaljenom "pasatu" prema prvim informacijama nema ostataka tela.

Goran i Gordana Aleksić i njihova ćerka Lidija, podsetimo, poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Lična dokumenta tročlane porodice policija je pronašla u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track