CELE NOĆI NISAM OKA SKLOPILA, JOŠ SAM U ŠOKU: Dobitnica stana u Zemunskim kapijama za Kurir o boljim danima za Đekiće
Marijana Đekić, Foto: Printscreen/RTS

uzmi račun i pobedi 2021

CELE NOĆI NISAM OKA SKLOPILA, JOŠ SAM U ŠOKU: Dobitnica stana u Zemunskim kapijama za Kurir o boljim danima za Đekiće

Društvo -

Marijana je uzimala račun kada god je išla u kupovinu

Marijana Đekić sa Novog Beograda sinoć je u Nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" dobila stan u Zemunskim kapijama, i pred njom su, kako kaže za Kurir, sada bolji dani!

Kako kaže, svaki put kada je išla u kupovinu uzimala je račune, i pakovala ih u koverte, pa potom slala za nagradnu igru.

- Poslala sam ukupno oko 50-ak koverata. Pre nekoliko dana sam poslala oko 10 koverata, i jedna je izvučena! - rekla je žena koja sada živi sa majkom i suprugom u upola manjem stanu od onog koji je sinoć dobila.

Sreća koju oseća je neizmerna, ali je i dalje u šoku.

- Presrećna sam, od sreće i uzbuđenja nisam uspela ni da zaspim. Sada sam premorena, i od adrenalina i od nespavanja. Šokirala sam se kad sam videla da je izvučena moja koverta. Malo smo proslavili, ali skromno, u krugu porodice - ispričala je za Kurir Marijana i dodala da ne zna da li će se seliti za stan, i da u stanju šoka još o tome ni ne razmišlja. Njenu kovertu sinoć je izvukao vaterpolista Nikola Rađen.

"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track