01:59

ŠTA BRE IMA MUŠKO DA SE PUĆI?! Čuveni seksolog zapanjen polunagim fotkama skupštinskog bibliotekara ĐORĐE USPEO DA ŠOKIRA I MARIĆA

neverica

ŠTA BRE IMA MUŠKO DA SE PUĆI?! Čuveni seksolog zapanjen polunagim fotkama skupštinskog bibliotekara ĐORĐE USPEO DA ŠOKIRA I MARIĆA

Društvo -

Seksolog i psihijatar Jovan Marić žestoko je osudio ponašanje skupštinskog bibliotekara Đorđa Kraljevića koji je na svom Instagram profilu okačio svoje polunage i fotografije na kojima se pući!

- To ne može da radi, to su privatne fotografije i to nije prikladno i adekvatno ponašanje! Ne podržavam to, mora da se ponaša u skladu sa zanimanjem. Sve se pomerilo, sve te granice. Da je bila bibliotekarka bilo bi drugačije. Napisao sam jednu knjigu "Muškarac naspram žene" i tu obrađujem razlike između muškog i ženskog roda. Muški pol je mnogo više stimulisan vizuelnim - rekao je Marić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

I Ivica Dačić, predsednik Skupštine, pošto je video pomenute fotografije, za Kurir je rekao da je takvo ponašanje neprimereno.

Inače, Kraljević je u Skupštinu Srbije ušao kao stažista još 2013, a donedavno je bio zaposlen u sektoru za međunarodne odnose/evropske integracije. Pre izvesnog vremena, kako navodi izvor našeg lista iz Skupštine, raspoređen je u biblioteku parlamenta.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Na njegovom Instagram nalogu pored velikog broja slika za radnim stolom u Skupštini Srbije, postoje i fotografije na kojima je go, samo prekriven penom, ili iz kreveta hotelskih soba.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track