01:28

ŠEŠELJ UMRO OD SMEHA U JUTARNJEM! Komentarisao slike razgolićenog bibliotekara OVOG VIDIM PRVI PUT

svi u čudu

RAZGOLIĆENI SKUPŠTINSKI BIBLIOTEKAR ŠOKIRAO NAROD! Cepa selfije u kadi i pući se sa mornarskom kapom POGLEDAJTE HIT REAKCIJE

Društvo -

Đorđe Kraljević, zaposlen u parlamentu, na svom Instagram profilu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavljuje fotografije na kojima je go, samo prekriven penom, ili iz kreveta hotelskih soba.

Na pomenutoj društvenoj mreži Kraljević rado deli fotografije s putovanja po svetu, iz radnog kabineta ili kako dočekuje turskog predsednika parlamenta u Beogradu, ali veliki broj slika je prilično lascivan i neprimeren nekome ko kao zaposleni u parlamentu i predstavlja tu instituciju.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Ekipa Kurir televizije pitala je građane šta misle o Kraljeviću.

Iako je svako rekao da je lični profil, lična stvar, mišljenje je bilo drugačije kada bi čuli da je u pitanju osoba na javnoj funkciji.

00:38

RAZGOLIĆENI SKUPŠTINSKI BIBLIOTEKAR ŠOKIRAO NAROD! Cepa selfije u kadi, pući se! Pogledajte HIT REAKCIJU GRAĐANA

Kraljevića je prokomentarisao i Aleksandar Šešelj koji je gost jutarnjeg programa na Kurir televiziji.

Aleksandar Šešelj
foto: Kurir televizija

- Bilo mi je smešno, moram da priznam. Ovog čoveka prvi put vidim. Neko ko radi u Skupštini Srbije ne razlikuje se mnogo od osobe koja radi u bilo kom državnom sektoru. On u svoje slobodno vreme može da radi šta hoće, što se mene tiče. Nasmejao sam se, bilo mi je simpatično - kaže mladi Šešelj.

Seksolog i psihijatar Jovan Marić žestoko je osudio ponašanje skupštinskog bibliotekara Đorđa Kraljevića koji je na svom Instagram profilu okačio svoje polunage i fotografije na kojima se pući!

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

- To ne može da radi, to su privatne fotografije i to nije prikladno i adekvatno ponašanje! Ne podržavam to, mora da se ponaša u skladu sa zanimanjem. Sve se pomerilo, sve te granice. Da je bila bibliotekarka bilo bi drugačije. Napisao sam jednu knjigu "Muškarac naspram žene" i tu obrađujem razlike između muškog i ženskog roda. Muški pol je mnogo više stimulisan vizuelnim - rekao je Marić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

ŠTA BRE IMA MUŠKO DA SE PUĆI?! Čuveni seksolog zapanjen polunagim fotkama skupštinskog bibliotekara ĐORĐE USPEO DA ŠOKIRA I MARIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track