Najnovije vesti

KURIR DARUJE IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! Sutra poklon ikona s likom PATRIJARHA Vikentija i dodatak oglasnik Sasomange.rs
Foto: Kurir

KURIR DARUJE IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! Sutra poklon ikona s likom PATRIJARHA Vikentija i dodatak oglasnik Sasomange.rs

Društvo

Dnevne novine Kurir poklanjaju IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! U sredu, 13. oktobra, dobićete IKONU S LIKOM PATRIJARHA VIKENTIJA u zlatotisku i dodatak SASOMANGE.RS - oglasnik za sve što tražiš u Srbiji!

Srpski patrijarh Vikentije rođen je 1890. u Bačkom Petrovom Selu, a srpsku pravoslavnu bogosloviju završio je 1913. u Sremskim Karlovcima. Za patrijarha je izabran 1. jula 1950. Uspostavio je veze sa ostalim pravoslavnim crkvama, koje su nakon rata oslabile. Takođe, uspeo je da reši pitanje socijalnog i penzionog osiguranja sveštenstva (vlast je posle rata ukinula crkveni penzioni fond). Preminuo je 5. jula 1958. Sahranjen je u grobnici mitropolita Mihaila u Sabornoj crkvi.

Kao drugi poklon dobićete Sasomange.rs, oglasnik na 32 strane sjajnog papira, u kojem ćete pronaći mnogo sadržaja, kao i veliki broj najrazličitijih oglasa.

Sasomange oglasnik je jedno mesto na kom ima sve! Kupite ili prodajte stan, kuću, plac, garažu, automobil, telefon, televizor, mikser, muzički instrument, nameštaj...

Ukoliko želiš da se oglašavaš unutar Sasomange.rs oglasnika, kontaktiraj s prodajom na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedi svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

Sasomange je onlajn oglasnik koji se sastoji od internet portala i aplikacija dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track