Najnovije vesti

GDE ĆETE VAS DVE MAMU VAM JE*EM, JEL NA PI*ANJE? Zoran je viknuo na dame iz publike, jedna od njih bila je ŽENA ADMIRALA MAMULE
Foto: Youtube Printscreen

deo pozorišne istorije

GDE ĆETE VAS DVE MAMU VAM JE*EM, JEL NA PI*ANJE? Zoran je viknuo na dame iz publike, jedna od njih bila je ŽENA ADMIRALA MAMULE

Društvo
10:01h

Glumac Milan Caci Mihailović ispričao je anegdotu sa predstave Radovan III u kojoj je glavnu ulogu igrao veliki Zoran Radmilović.

Mihailović, koji je u predstavi igrao Jelenčeta, je svojevremeno u emisji "TV lica kao sav normalan svet" ispričao o jednoj neobičnoj situaciji, potpuno neshvatljivoj možda za ovo današnje vreme.

Branko Mamula
foto: Printscreen YouTube

"Mi smo "Radovana III" igrali tri sata. I te večeri odigramo prvi deo od sat i po.

Pauza... I za glumce i za publiku.

Radovan Treći
foto: Youtube Printscreen

Posle pauze krećemo da igramo drugi deo. Tek što smo počeli, iz sredine trećeg reda ustadoše dve žene i krenuše da izlaze. I sad da bi izašle, moraju da dignu polovinu reda. Zoran Radmilović ih u tom trenutku ugleda i viknu:

- Gde ćete vas dve, mamu vam je.em?!

Nas na sceni sramota, ali Zoran nastavlja:

- Jel na pišanje?

Jugoslavija, SFRJ, Branko Mamula, JNA, Vojni Udar
foto: Youtube

Ove žene propadaju u beton, samo gledaju živu glavu da izvuku. Pobegoše one, i mi zaboravismo ceo događaj. Posle sat i po završila se predstava, mi ušli u garderobu.

Samo što smo seli, neko kuca na vrata. Ulazi tada prvi čovek vojske Jugoslavije admiral Branko Mamula, njegov pratilac pukovnik Radovan, i njihove supruge - one dve dame iz sredine trećeg reda.

Radovan Treći
foto: Youtube Printscreen

Branko je održao jedam lep govor u znak zahvalnosti za nezaboravno veče i krenu od jednog od drugog da nam čestitaju.

Zoki je samo vikao:

"Hvala gospođo, molim gospođo", i tako jedno 15 puta samo da denfuje ono što se desilo.

Kroz nekoliko dana je došao vojnik i doneo jednu gajbicu viskija, belog vina, crnog vina, od Branka Mamule", ispričao je Milan Caci Mihailović.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja