KAD SAM VIDELA ROZE KOVERTU I CVETIĆ KOJI JE NACRTALA ĆERKA (7), ODUZELE SU MI SE NOGE! Majka troje dece dobila stan u BG na vodi
Srećna dobitnica sa porodicom, Foto: Privatna arhiva

uzmi račun i pobedi 2021

KAD SAM VIDELA ROZE KOVERTU I CVETIĆ KOJI JE NACRTALA ĆERKA (7), ODUZELE SU MI SE NOGE! Majka troje dece dobila stan u BG na vodi

Društvo -

Trenutno žive u trosobnom stanu, a šta će sa novom nekretninom ne znaju jer od šoka o tome nisu razmišljali

U finalnom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" u jesenjem ciklusu u subotu uveče stan u Beogradu na vodi dobila je Jelena Šajković (37), iz beogradske opštine Zvezdara.

Jelena Šajković (37) farmaceutkinja i uporna majka troje dece, za Kurir kaže da je i pored svih obaveza igrala igru, verujući da će uspeti.

- Izvlačenje smo gledali držeći se za ruke. Kada sam videla roze kovertu i cvetić koji je nacrtala moja ćerka (7), noge su mi se oduzele. Ona je i posle škole umorna šarala koverte oblačićima, suncima, srcima i cvetovima, a ja sam ih pakovala noću, kad svi legnu, i kad uspavam jednogodišnjeg sina.

Izvučena koverta stan Beograd na vodi
foto: Printscreen/RTS

- Stariji sin (13) takođe je sakupljao račune. Svi smo radili na tome i isplatilo nam se - rekla je ona. Jelenin telefon u subotu se posle izvlačenja usijao, a ljudi su dolazili sa vinom, da čestitaju.

Trenutno žive u trosobnom stanu, a šta će sa novom nekretninom ne znaju jer od šoka o tome nisu razmišljali.

Osim nje, dodeljena su i još dva stana u Zemunskim kapijama. Trosoban stan dobila je Silvani Jašarović (49) sa Zvezdare, a dvosoban stan na istoj lokaciji otišao je Milanu Amidžiću sa Novog Beograda.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track