KORONA ODNELA CELU PORODICU IZ LESKOVCA: Otac, majka i ćerka preminuli za 10 dana
Foto: Kurir.rs/D.M.

tuga

KORONA ODNELA CELU PORODICU IZ LESKOVCA: Otac, majka i ćerka preminuli za 10 dana

Društvo -

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Virus korona kod ćerke i oca je bio potvrđen, dok je majka, kod koje su rezultati pokazali negativan test, umrla od srčanog udara, a svi su pored kovida imali i druge pridružene bolesti.

Prijatelji, porodica i komšije i dalje su u šoku i skrhani bolom.

"Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao", priča nam sva u suzama komšika iz Hisarske ulice.

Leskovac, preminuli, korona
foto: Kurir.rs/D.M.

Zbog sumnje da imaju koronu, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

Leskovac, preminuli, korona
foto: Kurir.rs/D.M.

"Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Ćerkin otac, a njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla”, kaže za Kurir njegov unuk.

Leskovac, preminuli, korona
foto: Kurir.rs/D.M.

Kako je rekao direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, nakon pojave epidemije korona virusa povećao se broj pacijenata sa srčanim udarima, šlogovima, moždadim udarima…

U Leskovcu je inače mnogo zaraženih prethodnih dana, a nije mali broj i onih koji izgube bitku sa virusom.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track