07:27

NOVI DETALJI AFERE SILOVANJE: Ovako je nastao SPORNI SNIMAK za koji Danijela Štajnfeld tvrdi da je priznanje Branislava Lečića

na društvenim mrežama

BRANISLAV LEČIĆ OBJAVIO PREPISKU SA ŠTAJNFELDOVOM: Glumica mu mejl poslala u decembru 2016. a evo i šta je napisala FOTO

Društvo -

Glumac Branislav Lečić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo prijavu za silovanje koju je podnela Danijela Štajfeld, objavio je na Tviteru prepisku sa Danijelom Štajnfeld putem mejla i Vajbera.

Kako Lečić tvrdi na svom Tviter nalogu, incijalni mejl glumica mu je poslala 12. decembra 2016. godine.

U mejlu za koji glumac kaže da je deo dokaznog materijala koji je policija pribavila veštačenjem njegovo telefona, između ostalog stoji:

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima, ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje - stoji u objavi koju je Lečić objavio na Tviteru.

Lečić je objavio i deo mejla u kojem Štajfeldova poručuje Lečiću da bi volela sa njim lično da priča, pa da zbog toga zajedničkim poznanicima ne pominje da se ona na kratko vratila u Srbiju.

Mejl se završava rečima: "Ljubim te puno".

Lečić je objavio i deo svog odgovora Štajnfeldovoj.

- Deni, mnogo si me obradovala. Naravno da hoću da se vidimo. Obavezno. Ostavi mi tvoj broj telefona u Beogradu ili me ti zovi - odgovorio je Lečić.

04:45

NEOBORIV ALIBI BRANISLAVA LEČIĆA! Ekskluzivno ključni dokazi DA NIJE MOGAO DA SILUJE DANIJELU!

Podsetimo, Lečić je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir televiziju u emisiji "Usijanje", prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje.

On je otkrio da je Danijela različitim ustanovama i organima davala različite iskaze, da je i pre ovog slučaja druge optužila za silovanje, a u jednom trenutku je čak izjavila da ni sama ne zna da li je silovana.

Branislav Lečić
foto: Privatna Arhiva

Samo nekoliko sati nakon njegovog gostovanja oglasila se na Tviteru i Danijela tvrdeći, i dalje, da ju je Lečić silovao, a glumac za Kurir kaže da je njena reakcija verovatno posledica straha, te je za naš list dostavio transkripte razgovara koji je vođen u decembru 2016, a za koji Danijela tvrdi da je dokaz da ju je Lečić silovao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:57

NOVI DETALJI! Advokat Branislava Lečića otkrio šta se nalazi na audio snimku koji Danijela Štajnfeld HOĆE DA OBJAVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track