PONOVO RADI BIOSKOP! Kruševljani vole veliko platno, čekaju u redovima da kupe karte
Foto: Kurir/Ž.M.

Veliko interesovanje

PONOVO RADI BIOSKOP! Kruševljani vole veliko platno, čekaju u redovima da kupe karte

Srbija -

KRUŠEVAC - Kruševački ljubitelji filmske umetnosti i bisokopskih projekcija oduševljeni su zbog bogate ponude Bioskopa “Kruševac”, što dokazuju redovi za kupovinu ulaznica kultnih filmskih ostvarenja.

- Za nešto više od mesec dana, koliko je bio na repertoaru, film Toma pogledalo je 9.206 posetilaca, što znači da su trenutni kapacetiteti bioskopa bili maksimalno popunjeni. Drugi deo filmskog ostvarenja “Južni vetar” počeo je da se prikazuje 6. novembra. Kao i u Beogradu i svim većim kulturnim centrima u Srbiji, našoj publici će se 14. novembra pokloniti glumačka ekipa filma “Južni vetar”, najavljuje direktorka KCK Violeta Kaplarević.

Kruševac
foto: Ž. M.

Prema njenim rečima, na predlog posetilaca u Bioskopu “Kruševac” prikazivan je i film o Svetom Nektariju Eginskom “Božiji čovek”, za koji je planirano da uskoro bude ponovo na repertoaru, zbog većeg interesovanja gledalaca.

- Bioskop “Kruševac”, bez obzira na veliku redukciju posetilaca, uslovljenu nepovoljnom epidemiološkom situacijom, prilagodio je svoj rad merama zaštite tokom epidemije korona virusa i preporukama Kriznog štaba. Konkretno, to znači da je broj mesta redukovan na 150 po projekciji, što podrazumeva poštovanje svih propisanih mera. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu, kaže direktorka KCK

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track