FANOVI MIROLJUBA PETROVIĆA PSUJU KURIR JER PIŠEMO O NJEGOVIM OBMANAMA: Jedan od njegovih sledbenika redakciji je poslao OVO!
Foto: Screenshot

Burne reakcije

FANOVI MIROLJUBA PETROVIĆA PSUJU KURIR JER PIŠEMO O NJEGOVIM OBMANAMA: Jedan od njegovih sledbenika redakciji je poslao OVO!

Društvo -

Tekst o tome da je samozvani doktor Miroljub Petrović, koga pojedine porodice optužuju za šarlatanstvo i nadrilekarstvo, pa čak i smrt najmilijih, na krilima svojih šarlatanskih izjava stekao armiju lakovernih pratioca na društvenim mrežama, te sada i proširio biznis na internetu na reklamiranje proizvoda, a koji je Kurir juče objavio, razbesneo je Miroljubove fanove.

Jedan od njih poslao je juče mejl našoj redakciji u kome nam je uputio najogavnije psovke nazivajući nas satanistima samo zato jer pišemo o obmanana Miroljuba Petrovića, inače poznatog i po paroli "Pod mač, bato!".

Miroljub Petrović
foto: Screenshot

- Miroljub Petrović je za vas svetac! - pisalo je u mejlu pored psovke i uvreda. Petrovićevi fanovi su komentarisali i tekst objavljen na sajtu, pa tako u nekim od komentara piše:

- "Počeli su sa napadima, a šta čovek radi loše, pustite ga, zanimajte se sa drugima. Ovo je pošten čovek", "Miroljub je legenda", "Da se ja pitam, dao bi mu 280.000 dolara godišnje. Al' ste ljubomorni i zli"...

Međutim, većina komentara imala je ipak negativne kritike na Petrovićev račun. Tako u jednom od komentara ispod teksta na sajtu piše da je "Miroljub običan folirant, samo naivni mogu da veruju u njegove priče. Treba mu zakonski zabraniti da vara narod", "Tužno je što ljudi ovog čoveka gledaju kao nekog idola".

Podsetimo, Petrović je svoju popularnost stekao nadrilekarskim i antivakserskim stavovima, a od toga zarađuje i novac, pa samo na osnovu pregleda preko Jutjuba, prema procenama sajta Soušel blejd, koji meri preglede i uticaj profila na društvenim mrežama, mesečno može da zaradi do 2.200 dolara, a godišnje do 26.800 dolara.

Miroljub Petrović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja