NEKA DECA ĆE 13. JANUARA ČEKATI DEDA MRAZA, A ON IDE U BEČ NA OPERACIJU RUKE: Pomozimo Vladanu da sakupi neophodnih 40.000 evra
Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

HUMANOST

NEKA DECA ĆE 13. JANUARA ČEKATI DEDA MRAZA, A ON IDE U BEČ NA OPERACIJU RUKE: Pomozimo Vladanu da sakupi neophodnih 40.000 evra

Društvo -

Vladan P, učenik drugog razreda OŠ "Branko Ćopić" na Vidikovcu ima zakazanu operaciju ruke u Beču 13. januara 2022. godine, a da bi ovaj dečačić kao i svi vršnajci, mogao potpuno da pokreće ruku, koja mu je povređena tokom rođenja, neophodno je obezbediti oko 40.000 evra.

Da su učenici ove škole i njihovi roditelji velikog srca pokazalo se i nebrojeno puta ranije, ali i sada kad su se bez dileme organizovali i za 4. i 5. decembar zakazali humanitarni bazar u centru Beograda, u Knez Mihajlkovoj ulici, ispred poznatog tržnog centra.

Vladan Pejovic
foto: Privatna arhiva

Deca će za svog drugara Vladu doneti svoje igračke, knjige, slatkiše i sve što budu mogli, a što će članovi Saveta roditelja, koji su i pokrenuli akciju, i roditelji njegovih školskih drugara koji to budu mogli, prodavati na humanitarnom bazaru.

Pozivamo i sve ostale ljude dobre volje da omoguće da Vladan 13. januara otputuje u Beč na zakazanu operaciju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track