DOŠLO ZADNJE VREME: Učenik 6. razreda ilustrovao pesmu za školski pano 2/3 LAJNE RADE ME, SIJA DIOR, ŽENE LAGANE LOŽE SE NA BOL
Foto: Printscreen Instagram Negujmosrbski

klinac obožava repere vojaža i nućija

DOŠLO ZADNJE VREME: Učenik 6. razreda ilustrovao pesmu za školski pano 2/3 LAJNE RADE ME, SIJA DIOR, ŽENE LAGANE LOŽE SE NA BOL

Društvo -

Na Instagram stranici "negujmosrbski" pojavila se slika dečjeg rada sa panoa jedne osnovne škole u Gornjem MIlanovcu, koja najblaže rečeno, ostavlja veoma ružan utisak.

Učenik VI razreda ove osnovne škole za svoj rad je odabrao da ilustruje svoju omiljenu pesmu, a kako se vidi na slici, radi se o pesmi "Balkan" koju u duetu izvode reperi Vojaž i Nući.

crtež
foto: Printscreen Instagram Negujmosrbski

I sve bi to bilo simpatično, da se u pesmi ne opisuje uzimanje narkotika, promiskuitet i sado-mazo seks, što svakako, nijedan roditelj ne bi preporučio svom detet od 12 godina. A što se tiče ponašanja današnje dece, zanimljivo je da čak i sami Vojaž i Nući u jednom od refrena ove pesme kažu:"Mama, nismo mi krivi, već naši loši idoli".

Ne zna se da li su nastavnici o ovoj školi uopšte primetili o čemu se radi. Čudno je da je dečak imao i mentora za svoj rad, koji očigledno nije reagovao. Uostalom, procenuite sami da li je normalno da dečak od 12 godina sluša ovakvu pesmu i "loži se na Dior".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track