SVI MISLE ARKANU JE NATALIJA BILA PRVA ALI PRVENCA MIHAJLA RODILA MU JE ŠVEĐANKA Saznao da mu je Željko otac kad ga je video na TV
Foto: Zorana Jevtić, EPA

sva arkanova deca

SVI MISLE ARKANU JE NATALIJA BILA PRVA ALI PRVENCA MIHAJLA RODILA MU JE ŠVEĐANKA Saznao da mu je Željko otac kad ga je video na TV

Društvo -

Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre 21 godinu u tadašnjem luksuznom beogradskom hotelu Interkontinental, a mnogi i ne znaju da je za sobom ostavio devetoro dece iz dva braka i tri vanbračne veze sa ukupno pet žena.

KURIR TV 15 GODINA ARKAN NIJE ZNAO ZA NJU Ona je ŽELJKOVA ĆERKA Sofija (38) i sad je vidite prvi put

Naime, iz dva braka dobio je šestoro dece - četvoro iz prvog s lepom Crnogorkom Natalijom Martinović, a dvoje sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

Natalija mu je rodila četvoro - Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu.

Međutim mnogi ne znaju da mu sinovi blizanci nisu prvenci već da je to Mihajlo, kog je dobio iz veze sa lepom Šveđankom Agnetom.

Iz još dve veze rodile su se Sofija i Anđela.

Domaćoj javnosti dobro ponati Veljko i Anastasija su iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Anastasija oca nije ni upamtila jer je imala samo godinu i po kad je ubijen.

Natalijina deca

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju. Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku. Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Živi u Nju Orleansu.

(FOTO) OVO SU SVA ARKANOVA DECA: Devetoro sa 5 žena

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu "Nevaljala".

Prvenac Mihajlo

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

Jednom prilikom Nebojša Tubić Žabac je ispričao, a prenele Legende devedesetih, neobičnu priču o tome kako je Mihajlo saznao da mu je Arkan otac.

Naime, kad je početkom devedesetih počeo rat, na švedskoj televiziji je prikazan Željko Ražnatović kao vođa srpske vojske i majka Željkovog najstarijeg sina Mihajla mu je rekla da mu je to otac.

Mihajlo je došao u Beograd, ušao u taksi i samo rekao Arkan. Taksista ga je odveo u poslastičarnicu i Mihajlo je počeo da mu objašnjava na švedskom ko je. Željko ga je zagrlio, prihvatio i priznao. Mihajlo je učio srpski i čak išao sa ocem na ratište. Arkan je bio mnogo ponosan na svog sina prvenca.

Ćerku Anđelu mu rodila glumica

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio ćerku Anđelu koja je završila Bogosloviju a objavila je i zbirku pesama. U mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

Anđela Ražnatović
foto: Printskrin Fb

Za ćerku Sofiju nije ni znao čitavih 15 godina

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Veljko i Anastasija Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track