02:25

Doktor Maserati oduševio sve! Ovaj čovek nema šta ne zna i ne ume

zanimljivo

OVAKVOG DOKTORA MASERATIJA NIKADA NISTE VIDELI! Kada skine beli mantil postaje sasvim drugi čovek NIKO NE BI POMISLIO DA MOŽE OVO

Društvo -

Doktor Goran Belojević, poznatiji kao Maserati je u prethodne dve godine često skretao pažnju javnosti.

Davao nam je prognoze, pratio kretanje i statistiku korona virusa, a takođe, davao nam savete i šta da radimo i kako da se ponašamo.

Goran Belojević
foto: Kurir televizija

Ali, da li ste ikada razmišljali kakve privatne živote vode doktori, odnosno lekari? Danas je u programu uživo doktor Belojević otkrio jedan svoj nesvakidašnji talenat.

dr Maserati, Goran Belojević
foto: Kurir televizija

- Srpski Bob Dilan je Bajaga, po mom mišljenju. Bajaga je najbolji srpski pesnik u rokenrolu. Napisao je jednu pesmu koja predstavlja pravu odu prirodi, posebno u vreme korone kada se svi uzdamo u prirodu je ta tema važna - rekao je za televiziju Kurir u emisiji Puls Srbije dr Belojević.

Goran Belojević
foto: Kurir televizija
Goran Belojević
foto: Kurir televizija

Potom je doktor Belojević, poznatiji kao maserati zasvirao Bajaginu pesmu "Dobro jutro, ovo iznad nas je nebo", i oduševio sve.

02:25

Doktor Maserati oduševio sve! Ovaj čovek nema šta ne zna i ne ume

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:21

JA NE MOGU DA OBOLIM OD KORONE! DR MASERATI PONOVO ŠOKIRA JAVNOST: Vakcinacija nije dovoljna, ovo je rešenje koje MORA DA SE UVEDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track