SEĆATE SE SNIMKA - MAMA, MOLIM TE? Danas je pravi trenutak da se podsetimo VIDEA KOJI JE SRBIJU PODIGAO NA NOGE! (VIDEO)
Mama, molim te... legendarni je snimak, Foto: Printscreeen

mama, molim te...

SEĆATE SE SNIMKA - MAMA, MOLIM TE? Danas je pravi trenutak da se podsetimo VIDEA KOJI JE SRBIJU PODIGAO NA NOGE! (VIDEO)

Društvo -

Novogodišnje dane neki praznuju i uz artiljeriju, a on i njegova mama ostali su upamćeni u celoj Srbiji

Rafalnom bukom teraju se zli duhovi i demoni, smatra naš narod. Stoga neki običaj pucanja, posebno za praznike, rado praktikuju.

Tako je 2018. godine mladić iz Žarkova, mehaničar Slobodan Kovanović postao prava senzacija nakon što je objavio na društvenim mrežama božićnu "čestitku":

“Braćo Srbi i sestre Srpkinje, srećno svima Badnje veče i sutrašnji Božić. Mama, molim te...”, rekao je Slobodan i usmerio pažnju na majku, koja je potom ispalila tri hica iz pištolja.

“Mama, molim te..." u sledećim nedeljama postala je komična fraza koja se često ponavljala u raznim situacijama.

Mnogima je zasmetao ovaj primer šenlučenja, ali Slobodan je kasnije objavio da pištolj nije pravi, već kopija koja ispaljuje ćorke.

- Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se s tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče... Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti, šta god čovek da uradi - rekao je potom Kovanović.

Kurir.rs / S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track