OVAKVU PONUDU ZA BRAK NIKADA NISTE VIDELI: Devojka od 25 godina spremna za UDAJU, a ovo su njeni KRITERIJUMI! (FOTO)
Foto: Profimedia

navalite

OVAKVU PONUDU ZA BRAK NIKADA NISTE VIDELI: Devojka od 25 godina spremna za UDAJU, a ovo su njeni KRITERIJUMI! (FOTO)

Društvo -

Oglas dvadesetpetogodišnje devojke koji je se pojavio u Borči prijatno je iznenadio prolaznike koji su zastajali i pažljivo čitali kakvog dečka traži ova mlada devojka.

- Poštena, skromna devojka, zdrava, obrazovana i ostvarena, od 25 godina prijatnog izgleda traži momka sličnih godina koji želi da se ostvari kao suprug i otac i da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima u životu - piše u oglasu i dodaje:

Oglas Borča
foto: Foto Kurir

- Kriterijumi: Fizički izgled nije bitan imovno stanje nije bitno, bitno je da je muškarac vredan i pošten da želi porodicu i da je zrela i stabilna ličnost, a naročito da je u kontaktu sa svojim osećanjima. Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih devojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele...

Prijave slati na mejl (nije neophodno slati lične podatke ni fotografije, ne mora ni ima ni prezime) bitno je samo poslati jedno kratko motivaciono pismo koje ste sami napisali, o tome kakvu devojku tražite, kakva ste Vi posoba i zašto zaslužujete šansu za izlazak - poručila je devojka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track