03:07

Vapaj ćerke u programu uživo: Ako vidite moju majku, odmah prijavite policiji

gubi joj se svaki trag

AKO VIDITE OVU ŽENU, ODMAH PRIJAVITE POLICIJI! Vapaj ćerke u programu uživo: IZAŠLA U ŠETNJU PRE MESEC DANA I VIŠE JE NISMO VIDELI

Društvo -

Slađana Milinković iz Aranđelovca uputila je apel svim građanima Srbije, da ukoliko uoče njenu majku Milijanu Milinković negde, odmah prijave policiji.

- Ona je nestala u noći 12. januara, a poslednja informacija koju smo dobili je da je viđena u jednom obližnjem selu kako šeta. Inače ništa neuobičajeno i jedna loklana prodavnica nam je učinila uslugi dala snimak na kome se vidi kako ona šeta oko ponoći. U selu Bukovik joj se gubi svaki trag. U potragu se uključila policija, lovci, vatrogasci i građani, ali nikakav trag nismo našli do danas - kaže Slađana Milinković.

Slađana Milinković, Mirjana Milinković
foto: Kurir televizija/Privatna arhiva

Nesrećna ćerka je istakla da porodica za majkom, koja je zdrava i stabilna, bezuspešno traga već mesec dana.

- Porodica traga za njom već više od mesec dana. Ova lokacija je pretražena, ja sam sigurna da ona nije tu. Niko nam se nije javio, niko ništa nije video te noći. Ona može biti bilo gde, u bilo kom gradu. Molimo ljude ako je vide da nam se obavezno jave, prvoj policijskoj stanici - kaže Slašana Milinković, ćerka nestale žene.

Slađana Milinković, Mirjana Milinković
foto: Kurir televizija/Privatna arhiva

Detektiv Grgur kaže da je upoznat sa slučajem nestale žene.

- Lično mislim da je živa, ona je mlada i stabilna žena. Kod starijih osoba obično je, nažalost, to potraga sa tragičnim krajem.

Od 2015. godine policija odmah kreće u potragu za nestalim licem, a slučaj se zatvara nakon pet godina od njenog nestanka. Ukoliko se pokaže da je nestalo lice živo poništava se odluka o njegovom nestanku sa smrtnim ishodom.

Detalji o nestaloj Milijani

Slađana Milinković, Mirjana Milinković
foto: Kurir televizija/Privatna arhiva

- Milijana Milinković iz Aranđelovca nestala u noći između 12. i 13. januara, selo Bukovik, opština Aranđelovac. Na sebi je imala teget jaknu, dugu zimsku, crne čizme, nije dementna osoba u pitanju. Molimo ljude da se jave najbližoj policijskoj stanici i na broj telefona 064 34 222 13 - kaće Slađana Milinković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:01

Ako je Matej Periš živ mogao bi da izgleda potpuno drugačije! Stručnjak upozorava na važnu stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track