01:37

U OVE ZEMLJE ĆEMO PUTOVATI BEZ TESTA I POTVRDE O VAKCINACIJI! Po ugledu na Veliku Britaniju UKIDAJU SVA OGRANIČENJA

POPUŠTAJU MERE

U OVE ZEMLJE ĆEMO PUTOVATI BEZ TESTA I POTVRDE O VAKCINACIJI! Po ugledu na Veliku Britaniju UKIDAJU SVA OGRANIČENJA

Društvo -

Međutim, najveći broj turističkih agencija je podigao cene aranžmana. No, građani su se izgleda toliko uželeli mora da su uplate letovanja već počele, i to uglavnom za Grčku, Tursku i Egipat.

Brojne države širom sveta popuštaju mere koje su uvedene tokom pandemije korona virusa, pa će se ove godine moći opuštenije na letovanje.

Direktor YUTA Aleksandar Seničić najavio je da će zemlje poput Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Poljske potpuno ukinuti sva ograničenja.

- Neće sva letovanja poskupeti 20 odsto, ali ima destinacija koje će biti skuplje nego što su bile. Poslednje dve godine nije bilo puno putovanja. Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Poljska su bile zatvorene, ove godine je najava da će sve te zemlje ukinuti sva ograničenja - rekao je Seničić za Kurir televiziju.

Aleksandar Seničić
foto: Kurir televizija

Kaže i da raste interesovanje za letovanje u Španiji.

- Veliko je interesovanje za Grčku, Španiju i Italiju. Pored Grčke je i Egipat jako primamljiv. Nadamo se svi da će se Italija otvoriti, pa da možemo putovati. U Španiju možemo bez problema da putujemo - kaže Seničić.

Aleksandar Seničić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:07

Aleksandar Seničić i Predrag Milenković o uslovima za putovanje van granica Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track