MIRIŠE NA PROLEĆE! Jutro hladno ali dan sunčan i topliji! DANAS I DO 15, do vikenda sve dvocifreno i u plusu!
Foto: Ana Paunković

VREMENSKA PROGNOZA

MIRIŠE NA PROLEĆE! Jutro hladno ali dan sunčan i topliji! DANAS I DO 15, do vikenda sve dvocifreno i u plusu!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas ujutro biti slab i umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura će se kretati od minus osam do nula stepeni, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura će se kretati od minus pet do nula, najviša dnevna će biti oko 13 stepeni.

AMSS: Saobraćaj olakšan zbog porasta temperature

Vozače danas očekuju povoljni uslovi u sabraćaju, ali su kolovozi i dalje mokri na deonicama gde se otapa sneg i postoji opasnost od odrona, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Jaki mrazevi i obilne snežne padavine stvaraju i nova oštećenja na kolovozu i zbog toga se savetuje opreznija vožnja i poštovanje saobraćajne signalizacije na mestima gde su u toku radovi. Na graničnim prelazima nema zadržavanja, osim na Horgošu gde putnička vozila na izlazu iz zemlje čekaju dva sata. Kamioni i šleperi na prelazu Šid na izlazu iz zemlje čekaju pet sati, na Batrovcima tri sata, a na Kelebiji dva sata.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track