KAO I SVAKI PRAVI SRBIN, PRVO ĆU DA VRATIM DUGOVE! Takmičar Potere napravio lom na mrežama izjavom u kvizu UZEO VIŠE OD 500.000
Foto: RTS Printscreen

KAO I SVAKI PRAVI SRBIN, PRVO ĆU DA VRATIM DUGOVE! Takmičar Potere napravio lom na mrežama izjavom u kvizu UZEO VIŠE OD 500.000

Društvo -

BEOGRAD - Vladimir Stojanović, pravnik iz Novog Sada, uspeo je zajedno s kolegom iz tima Ivanom Tadićem, vojnim pilotom, da odbrani zarađenu sumu osvojenu u sinoćnjem izdanju kviza Potera a koja je premašila pola miliona dinara.

Potera, kviz, kviz Potera, Vladimir Stojanović, Ivan Tadić
foto: RTS Printscreen

U prvoj igri inkasirao je 80.000 ali u duelu sa tragačem nije hteo osrednju sumu već je uzeo višu ponudu tragača Žarka Stevanovića u iznosu od 500.000 dinara. Imao je samo jedan netačan odgovor i svojim znanjem oduševio je publiku ali ju je na kraju "kupio" izuzetnom iskrenošću.

1 / 3 Foto: RTS Printscreen

Posle 16 tačnih odgovora, Vladimir i Ivan su bili 18 koraka ispred tragača ali neizvesna završnica sve je prikovala za ekrane do samog kraja.

"Kao svaki pravi Srbin, prvo ću da vratim svoje dugove", prokomentarisao je majstor znanja Vladimir na pitanje voditelja šta će uraditi sa zarađenim novcem.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track