Aktuelno: Novica Veličković odmara sa porodicom na Zlatiboru
Foto: Promo

Aktuelno: Novica Veličković odmara sa porodicom na Zlatiboru

Društvo -

Proslavljeni kapiten košarkaškog kluba Partizan koji se pošle godine na spektakularnoj utakmici oprostio od profesionalne karijere, iskoristio je slobodno vreme za odmor sa porodicom na Zlatiboru.

Nakon završetka više nego uspešne sportske karijere tokom koje je nizao priznanja i osvajao brojne trofeje, slavni košarkaš našao je vreme za uživanje u prirodi sa suprugom i decom. Ovog puta, odmor su proveli na Zlatiboru u apartmanima Vile Peković čiji su česti gosti. Tokom boravka razmatrali su kupovinu nekretnine u kojoj će provoditi vreme u pauzama između radnih obaveza. Košarkaškom asu posebno se dopao novi stambeno-poslovi kompleks Balkan Square koji se gradi u samom srcu Zlatibora. Ovaj luksuzni kompleks odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom, koji budućim stanarima pružaju osećaj savršenog balansa između prirode i moderne arhitekture.

Balkan Square
foto: Promo

Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi. Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost. Rezidentima će biti na raspolaganju šoping zona sa poznatim brendovima, barovima, restoranima, objektima uslužne delatnosti i zabavno-edukativnim sadržajem za najmlađe.

Balkan Square
foto: Promo

Spa&Wellness zona na poslednjem spratu zgrade u ponudi će imati bazen čiji će se krov otvarati jednim delom tokom leta, saunu, slanu sobu, tursko kupatilo, kao i teretanu opremljenu po svetskim standardima. Raskošni zeleni park sa fontanom u letnjem periodu, biće pretvoren u klizalište tokom zime. Garaža na više nivoa imaće servis i perionicu za automobile. Kompleks će imati recepciju koja će pružati usluge prijema i odjave gostiju, ukoliko vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu u periodu kada u njoj ne borave. Zbog svega navedenog, Balkan Square je savršeno mesto za odmor tokom cele godine i nema sumnje da će legendarni košarkaš u slobodno vreme baš ovde uživati sa porodicom.

Balkan Square
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track