00:43

NE ODLAŽITE JAKNE I KIŠOBRANE! Stiže nam još hladnije vreme! Stigla porgnoza i za 1. maj EVO ŠTA NAS ČEKA!

vremenska prognoza

NE ODLAŽITE JAKNE I KIŠOBRANE! Stiže nam još hladnije vreme! Poznata prognoza i za 1. maj EVO ŠTA NAS ČEKA!

Društvo -

U većem delu zemlje sutra pretežno oblačno i svežije

Danas se širom zemlje očekuje pretežno oblačno vreme sa kišom, ali svežije u odnosu na danas. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 14 do 20 stepeni.

Vremenska prognoza
foto: Printscreen / RHMZ

Poslednjeg radnog dana u nedelji kao i prvog dana vikenda, zadržaće se promenljivo oblačno vreme sa kratkotrajnom kišom. Dnevni maksimum očekuje se bez promena, do 20 stepeni celzijusa. Za prvomajski uranak biće pretežno sunčano vreme širom Srbije, uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura do 22 stepena.

U Beogradu sutra očekuje se pretežno oblačno i svežije vreme sa slabom kišom i pojačanim vetrom. Maksimalna temperatura biće u blagom padu, do samo 15 stepeni.

Vremenska prognoza
foto: Printscreen / RHMZ

Pretežno oblačno i svežije, mestimično sa slabom kišom. Posle podne i uveče razvedravanje, prvo na severu. Vetar umeren, na istoku i planinama povremeno jak, severni i severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 7 do 12 stepeni, a najviša od 14 do 18.

Petak

Promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većem delu suvo. Кratkotrajna kiša ili lokalni pljusak ponegde se očekuju na istoku i jugu Srbije. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, a najviša od 17 do 21.

Subota

Promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većem delu suvo. Кratkotrajna kiša ili lokalni pljusak ponegde se očekuju u centralnim i južnim krajevima. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 5 do 9 stepeni, a najviša od 19 do 22.

Nedelja

Promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, najviša od 20 do 23.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:12

STANODAVCI ISELJAVAJU SRBE DA BI RUSIMA I UKRAJINCIMA IZDALI STANOVE Stručnjaci otkrivaju nabolje vreme za kupovinu nekretnina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track