ISPOVEST SINA ČIJA JE MAJKA PALA POD AUTOBUS: Pošla na pijacu pa usledio horor! Taksista odbio da je preveze da mu ne isprlja auto
Foto: screenshot Pink tv

žena je trenutno nepokretna

ISPOVEST SINA ČIJA JE MAJKA PALA POD AUTOBUS: Pošla na pijacu pa usledio horor! Taksista odbio da je preveze da mu ne isprlja auto

Društvo -

Penzionerka S. M. teško je povređena, kada joj je autobus točkovima prešao preko obe noge.

Ivan Milojković, sin povređene penzionerke tvrdi da su je vrata priklještila dok je ulazila u vozilo.

- Majka i otac su pošli na pijac. Otac je ostao iza, sa još pet putnika... Ona je imala sreću da padne, pa da joj autobus samo preko nogu pređe. On (vozač) je samo izjavio da novi autobusi samo kreću nakon zatvaranja vrata - naveo je on.

Milojković je dodao da je i nakon nesreće, nakon pregleda u bolnici, i stavljanja gipsa na jednu nogu, imala još jedan peh. Naime, kako je objasnio, taksisti nisu želeli da je prime u vozilo jer je imala gips na nozi, jer bi, kako su se pravdali, isprljala vozilo.

- Ona sada ne može na noge. Ja sam isto vozač 22 godine, i znam šta je volan, umor... Ako je pala koncentracija, izađi iz autobusa, nemoj da voziš - rekao je Milojković.

Milojković je potom još jednom apelovao na sve vozače da zbog bezbednosti putnika, nikako ne sedaju u vozilo koje je u kvaru, ili su oni, iz nekog razloga umorni.

- Majka ima kontrolu u ponedeljak, nakon čega ćemo krenuti u proceduru - otkriva Milojković.

Govoreći o ozbiljnosti povreda, Milojković objašnjava da je jedna noga u gipsu, dok je druga u ranama, te da je njegova majka trenutno nepokretna.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track