SRBIJO POMOZI! MALOM TODORU (2) JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ: Pred njim je dug i neizvestan put, porodica moli SVAKI DAN JE BITAN
Foto: Fondacija Budi Human

budi human

SRBIJO POMOZI! MALOM TODORU (2) JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ: Pred njim je dug i neizvestan put, porodica moli SVAKI DAN JE BITAN

Društvo -

Todor ima 20 meseci i potreban mu je novac kako bi mogao da nastavi lečenje.

Rođen je 02.09.2020. godine u Pančevu. Dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Kada je bio star 4 meseca majka je primetila da je mnogo miran za taj uzrast, da ne pomera rukice i nogice.

Otišli su kod pedijatra koji ih je uputio na dalju dijagnostiku u UDK Tiršova u Beogradu. Specijalističkim pregledima neurologa, fizijatra i neurohirurga uspostavljene su mu dijagnoze mikrocefalija, hipertonija ruku i nogu kao i hipotonija glave i trupa. Odmah je krenuo kod fizijatra na fizikalne tretmane.

Todor Stefanov, budi human
foto: Fondacija Budi Human

Pred Todorom je dug i neizvestan put. Za njegovo stanje ne postoji konkretan lek niti garancija da će se u potpunosti oporaviti. Todorova porodica želi da istraje u naporima i omogući svom detetu što kvalitetniji život, ali im je za to potrebna pomoć svih nas u vidu donacija.

Sredstva su mu potrebna za specijalističke i kontrolne preglede, fizikalne i radne terapije, logopedske i defektološke tretmane, za ortopedska pomagala i medicinsku opremu, troškove apoteke (lekove, suplemente, medicinski potrošni materijal, pelene) kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo Todoru!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1202 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1202 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001292540-04

Uplatom na devizni račun: 160600000129283104 IBAN: RS35160600000129283104 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Todor Stefanov
foto: Fondacija Budi Human

- Suprug, sin i ja zivimo u Dolovu, selu 20 km od Panceva. Vec 2 meseca bezuspešno pokušavamo da iznajmimo stan u Pancevu zbog blizine rehabilitacionih centara. Stan moramo iznajmiti preko agencije a placanje bi išlo preko računa Fondacije. Nazalost, naišli smo na veliku prepreku - nerazumevanje agencija - kaže majka malog Todora i dodaje:

- Skoro sve agencije u Pančevu su nas otvoreno odbile, ne žele da sarađuju sa nama. Jedna agencija prihvatila je da nam nađe stan ali nas vec 2 meseca vrti u krug pricom "Stan je izdat, čekamo sledeci". Nama je HITNO. Svaki dan nam je bitan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track