SNIMAO PRIRODNE LEPOTE NA MORU, A ONDA JE U KADAR UŠLA NJEGOVA LJUTA ŽENA: Bože, kako mogu da pogrešno razumeju muškarce (VIDEO)
Foto: Printscreen

Preselo mu letovanje

SNIMAO PRIRODNE LEPOTE NA MORU, A ONDA JE U KADAR UŠLA NJEGOVA LJUTA ŽENA: Bože, kako mogu da pogrešno razumeju muškarce (VIDEO)

Društvo -

Uspomene sa mora su većini među najdražima. Lepo je gledati snimke i fotografije, posebno tokom hladnih zimskih dana, pa s porodicom planirati na koje plaže se otisnuti već za koji mesec.

Ali neki video-zapisi za onoga ko ih je snimio i nisu baš u lepom sećanju ostali. Zato je važno da sada pogledate ovaj, da ne bi se i vama slično desilo. Ovde je snimatelj muž, ali mogu se uloge i zameniti...

Elem, taj muž je snimao prirodne lepote na moru. Neke barke su bile u daljini... Idila. A onda su mu u kadar ušle neke devojke u bikinijima, bože sačuvaj, pa je morao da pomera telefon da mu ne kvare pogled. I dok je, ni kriv ni dužan, pokušavao da ponovo uhvati galeba dok sleće na krmu usidrenog brodića, njegova voljena supruga se odjednom pojavila pred njim. I svojim stavom pokazala da žene definitivno ne razumeju umetničku dušu svojih muževa, i da uvek pogrešnu sliku stvore u svojoj glavi.

Je li to neko rekao da ova verzija priče nije tačna?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track