SNAJA SOFIJE LOREN JE SRPKINJA I POZNATA AMERIČKA GLUMICA! Pred milionima Amerikanaca otkrila da decu uči srpskim pesmama! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

pohvalila se celoj americi da je srpskog porekla

SNAJA SOFIJE LOREN JE SRPKINJA I POZNATA AMERIČKA GLUMICA! Pred milionima Amerikanaca otkrila da decu uči srpskim pesmama! (VIDEO)

Društvo -

Odlično govori srpski i deci peva na našem jeziku

BEOGRAD - Poznata američka glumica Saša Aleksander Ponti otkrila je pred milionima Amerikanaca da kod kuće deci peva na srpskom i uči ih srpskim pesmama!

Naime, ona je gostovala pre otprilike godinu dana u čuvenom večernjem šou programu Konana O’Brajana gde mu je na konstataciju da se u njenoj kući govori više jezika rekla da je to tačno jer je njen muž sin čuvene Sofije Loren i Karla Pontija pa se u kući osim engleskog govori i italijanski ali i srpski jer je ona poreklom iz Srbije!

Dodala je da joj deca govore i francuski jer idu u francusku školu pošto je njen muž deo života proveo i u Francuskoj i taj jezik odlično govori.

Saša Aleksander rođena je u Los Anđelesu i to joj je umetničko ime a pravo je Suzana Drobnjaković.

Ona je u popularnoj emsiji ispričala i da deci peva na srpskom.

Saša Aleksander, Suzana Drobnjaković
foto: Youtube Printscreen

Podsetimo, ona je rođena 17. maja 1973. godine u Los Anđelesu, u Kaliforniji. Njen otac je Italijan a majka Srpkinja čije prezime i nosi. Udata je za reditelja Eduarda Pontija, sina glumice Sofije Loren, sa kojim ima dvoje dece. Veliku popularnost je stekla u američkoj televizijskoj seriji Rizoli i Ajls kao doktorka Mora Ajls.

- Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči posle čega je voditelju objasnila i kako zvuče psovke na srpskom!

Saša Aleksander, Suzana Drobnjaković
foto: Youtube Printscreen

U septembru 1999. udala se za Luku Pecela ali je taj brak nije potrajao posle čega se udala za reditelja Edoarda Pontija, mlađeg sina Sofije Loren i Karla Pontija. Imaju dvoje dece - Luciju i Leonarda. Saša Aleksander pored engleskog odlično govori srpski, italijanski i malo francuskog.

Kurir.rs/SĐP/Youtube/Wikipedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja