02:39

HOĆE DA NAS UVUKU U RAT! Vesić: Dojava o bombi u zgradi ADRIA MEDIA GROUP je UDAR NA MEDIJE jer oni prenose ISTINU O UKRAJINI

ISKRENO

HOĆE DA NAS UVUKU U RAT! Vesić: Dojava o bombi u zgradi ADRIA MEDIA GROUP je UDAR NA MEDIJE jer oni prenose ISTINU O UKRAJINI

Društvo -

U nedelju uveče na mejl portala Kosovo-online, čija je redakcija kao i Kurirova, Mondova, Espresova i Kurir televizije, smeštena u zgradi "Adria Media Group", stigla je dojava o postavljenoj bombi.

Policija je to istražila i utvrdila da je to bila još jedna u nizu lažnih dojava i da je ovo prvi udar na medije.

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, istakao je da su mediji sledeći na njihovoj listi posle škola i bolnica i sve je sa istim razlogom da nas uvuku u rat.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

- Posle bolnica i škola, došli ste i vi na red. Počeli su i medijima da prijavljuju. U pitanju je specijalni rat, naravno sve te prijave su lažne, ali mi moramo da postupamo po zakonu. Sve je ovo sa željom da nas uvuku u rat, zato što nismo uvučeni u taj rat mi sada plaćamo tu cenu. Udar na srpske medije je zato što oni prenose stvarno ono što se dešava. Srbija se nalazi na udaru i toga će biti još u budućnosti - rekao je Vesić za jutarnji program Kurir televizije.

Dodao je da Srbija nema odgovor na ovo osim da se nada da će i druge zemlje pomoći u istrazi.

- Nema tu odgovora osim da se nadamo da će druge zemlje sarađivati u istrazi. Da će oni utvrditi ko to radi, pošto se očigledno ne radi iz Srbije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

RAT U UKRAJINI 96. DAN! Eksplozija u Melitopolju! EU danas odnosi odluku o embargu na rusku naftu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track