CEO ŽIVOT POGREŠNO OTVARAMO ŠPAGETE: Kada sam videla ovu tehniku kao da sam osvojila na lotou! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

male tajne velikih majstora

CEO ŽIVOT POGREŠNO OTVARAMO ŠPAGETE: Kada sam videla ovu tehniku kao da sam osvojila na lotou! (VIDEO)

Društvo -

Male tajne velikih majstora kuhinje. To je ono što mnogima treba. Pogotovo početnicima koji ne razumeju ponekad ni polovinu stavki iz recepata, pa moraju da guglaju ne bi li shvatili šta je potrebno da urade.... E te male tajne velikih majstora kuhinje ponekad su tako očite a da i ne primetimo da je nešto tako jednostavno.

Nećemo mi sada ovde pričati kojekakve priče. Volite špagete? I desi vam se kad otvorite pakovanje i krenete da ih ubacujete u kipuću vodu u šerpi da vam se raspu i po šporetu?

špagete
foto: Prinstcreen

Korisnica Instagrama koja propagira lak i jednostavan način da preko korigovane ishrane i određenih vežbi dođete do savršene linije objavila je kratak video u kojem se vidi kako se pravilno otvara pakovanje špageta. Možda je to nekome bezveze, ali ona nije skrivala oduševljenje.

- Ko je znao za ovo? Moja reakcija kao dam sam osvojila loto. Btw, nisam znala za ovo. A vi? - upitala je svoje pratioce.

Javili su se oni kojima je ovo bilo "otkrovenje", ali i oni koji su se pohvalili da odveć barataju ovom tehnikom.

- I ja sam jednom tako pa polomila ploču na šporetu. Dešava se - napisala je jedna korisnica Instagrama u komentarima ispod ovog posta ostavljajući smajlije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track