OBIČNE LEŽALJKE U CRNOJ GORI 25 EVRA, A BALDAHINI U OVOM MESTU 80 EVRA: Devojka objavila fotografiju i RAZBESNELA MNOGE! (FOTO)
letovanje, Foto: Profimedia

papreno

OBIČNE LEŽALJKE U CRNOJ GORI 25 EVRA, A BALDAHINI U OVOM MESTU 80 EVRA: Devojka objavila fotografiju i RAZBESNELA MNOGE! (FOTO)

Društvo -

Mnogi naši turisti su odavno odabrali destinacije na kojima će letovati ove godine, ali ipak ima i onih koji se još uvek dvoume.

Prema mišljenju nekih naših državljana Crna Gora i Grčka su dve najomiljenije destinacije za letovanje.

Ipak, ono što je svima zajedničko gde god da putuju pre putovanja se preko različitih izvora, a najčešće preko društvenih mreža, informišu o ovogodišnjim cenama smeštaja, hrane, ležaljki, baldahina i svega onog što nam je neophodno na odmoru kraj mora.

0552133867, Hrvatska, more
foto: Profimedia

Tako se ovog puta na tviteru pojavila fotografija na kojoj su prikazane cene ležaljki u Tivtu.

Na fotografiji piše:

- Plažni red (cenovnik ležaljki): obične ležaljke 25 evra set, drvene ležaljke 35 evra set, garniture 30 evra set, kružne sofe 40 evra, baldahine 80 evra, jedna ležaljka bez suncobrana 10 evra - piše na fotografiji.

NIŠTA OD PARADAJZ TURIZMA U GRČKOJ: Ove namirnice nikako ne smete da ponesete na letovanje! Za konzerve važe posebna ograničenja

Većina turista je ispod fotografije komentarisala da su ove cene paprene, te i da se na nekim letovalištima uopšte ne plaćaju dodatno ove neophodne stvari za plažu.

cena ležaljki, Crna Gora
foto: Printskrin/Tviter

- Sve nabrojano je gratis na mnogim destinacijama, ali ima mesta i u Grčkoj i u Turskoj na kojima se plaća. Ipak ovo je bezobrazna cena - piše u jednom komentaru, a u drugom stoji:

- Najskuplje u Grčkoj su bile 25 evra i to one debljine 30 centimetara.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track