MINISTAR VULIN SA RADONJIĆEM U NOVOM SADU: Policija će učiniti sve da posetioci koncerata budu bezbedni
Foto: MUP Srbije

odali poštu poginulim policajcima

MINISTAR VULIN SA RADONJIĆEM U NOVOM SADU: Policija će učiniti sve da posetioci koncerata budu bezbedni

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će policija učiniti sve da na predstojećim događajima u Novom Sadu posetioci manifestacija i koncerata budu bezbedni i sigurni.

Kako se navodi u saopštenju njegovog ministarstva, Vulin je nakon sastanka sa novim vršiocem dužnosti načelnika policijske uprave u tom gradu Goranom Radonjićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem rekao da od Radonjića očekuje maksimalno angažovanje i efikasnost.

Aleksandar Vulin, Novi Sad
foto: MUP Srbije

"Policija je prethodne godine marljivim, efikasnim i posvećenim radom učinila da 'Egzit' festival bude jedan od najbezbednijih muzičkih festivala u Evropi i nema razloga da tako ne bude i ove godine. Policija će učiniti sve da posetioci 'Egzita' budu sigurni, bezbedni i da se lepo provedu, ali ćemo isto tako učiniti sve da Novosađani tokom dana 'Egzit' festivala budu sigurni i zaštićeni, da im svakodnevni način života ni na koji način ne bude poremećen ili otežan. Posebnu pažnju tokom trajanja festivala usmerićemo na sprečavanje konzumiranja narkotika i hapšenje dilera, ali i uživaoca droge", rekao je ministar.

Aleksandar Vulin, Novi Sad
foto: MUP Srbije

Gradonačelnik Novog Sada kazao je da mu je bezbednost i sigurnost građana tog grada jako važna i dodao da će Grad Novi Sad nastaviti da pruža punu podršku policijskoj upravi.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odao je poštu i položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima Policijske uprave Novi Sad.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track