KARAVAN MAJKI I SNAJKI ODUŠEVIO LESKOVČANE! U gradu roštilja pripremani leskovački specijaliteti
Foto: Kurir

KARAVAN MAJKI I SNAJKI ODUŠEVIO LESKOVČANE! U gradu roštilja pripremani leskovački specijaliteti

Društvo -

Karavan najpopularnijeg kulinarskog šou programa "Majke i snajke" na Kurir TV oduševio je Leskovčane na platou ispred Kulturnog centra, a pre svega harizmatični voditelj Radomir Raša Vlačić koji je u gradu roštilja pripremao upravo leskovačke pljeskavice i ćevape.

Još pre 17 sati je na Bulevaru oslobođenja počeli su da se okupljaju Leskovčani i u neposrednom razgovoru sa Rašom razmenjuju kulinarske savete i umeća, a dobro raspoloženje jesamo u jednom trenutku pokvarila kiša.

karavan majke i snajke
foto: Kurir

“Da li je kiša kriva ili to što se majke i snajke u Leskovcu baš i ne slažu, pa najmanje ima mladih Leskovčanki sa svekrvama na karavanu, pokazaće se na kraju”, komentariše kroz šalu za Kurir Slađana Marković, kamermanka lokalne Televizije Leskovac, inače veoma veliki fan ovog kulinarskog šuu programa.

karavan majke i snajke
foto: Kurir

Dodaje, svoju svekrvu je planirala da dovede i upozna sa Rašom, ali je u tome sprečilo nevreme.

Većini okupljenih Leskovčana je susret s Rašom izmamio osmehe, a najmlađima su podeljeni baloni.

Na karavanskom štandu je bilo vrlo zanimljivo. Pojedine gledateljke su odgovarale na pitanja o detaljima iz Majki i snajki, a kviz je podrazumevao Rašin kuvar i cd popularne pevačice Seke Aleksić.

karavan majke i snajke
foto: Kurir

Posebnu zanimljivost je karavanu dala pobednica poslednje sezone Snežana Košanin koja je pred publikom u kuhinji, nalik limenci, zajedno sa rašom pripremala roštilj.

U centru grada tek počinju da s okupljaju građani i prate karavan sa velikom pažnjom jer se na istom prostoru već desetak dana održava i tradicionalno Leskovačko leto.

karavan majke i snajke
foto: Kurir

Karavan se sutra nastavlja u Vranju.

Kurir.rs

Bonus video:

04:25

MERAK SA JUGA Karavan MAJKE & SNAJKE u prvoj epizodi nove sezone gostuje u Nišu! Sve je spremno za najbolju hranu, šou i zabavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track