BIĆU PARADAJZ TURISTA! Srpkinja napravila haos na mrežama: Idem na more autobusom i imam smeštaj u kući! PONESI PAŠTETE I SARDINE
sezona u jeku, Foto: Profimedia

sezona letovanja u jeku

BIĆU PARADAJZ TURISTA! Srpkinja napravila haos na mrežama: Idem na more autobusom i imam smeštaj u kući! PONESI PAŠTETE I SARDINE

Društvo -

Svakodnevno na društvenim mrežama možemo da čitamo o raznim situacijama na letovanjima na omiljenim destinacijama naših građana.

Međutim, neretko možemo da pročitamo i rasprave turista o tome kako ko odlazi na letovanje, da li se ide kolima, avionom ili autobusom, da li se odseda u hotelima ili privatnom smeštaju, ali i o tome šta od hrane srpski turisti nose na letovanje, da li biraju jeftiniju ili skuplju varijantu.

Naime, ovog puta rasprava je počela na Tviteru gde je jedna Beograđanka objavila kako će ove godine ići na more.

- Evo da kažem, sutra ako sve bude po planu krećem busem na more, u Igalo. Biću paradajz turista u privatnoj kući, a ne hotelu. Pre toga pet godina nisam bila na moru. I presrećna sam što sad idem. Kome je smešno, nek se smeje, ja idem da uživam - napisala je ona u tvitu.

tvit, letovanje
foto: Printskrin Tviter

Njen tvit je ubrzo pokrenuo lavinu komentara gde su mnogi napisali da se lepo provede na letovanju.

- Lepo se provedite. Meni se smejali što sam čekala prevoz od 36 evra šest sati, a nisam platila avionsku kartu 500 evra - piše u jednom komentaru:

- Pusti zle ljude važno je da se mi brčkamo, sunčamo šetamo pored palmi... Prevoz i smeštaj je nebitan. Još nebitniji su zli ljudi koje prate kompleksi. Nikad neću razumeti ljude koji ne umeju da se raduju tuđoj sreći i koji cene ljude po novcu - navodi se u drugom.

- Ideš da uživaš baš te briga ko će šta da kaže - poručio je jedan tviteraš, a drugi je duhovito dodao:

- Ponesi paštete i sardine i uživaj.

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track