VLASNICA KLINIKE U KOJOJ JE PACIJENTU SLOMLJENA KIČMA OGLASILA SE ZA KURIR: Više od 3 meseca nisam ušla u Balans mediku
Foto: Kurir.rs/J.M., Shutterstock

novi detalji

VLASNICA KLINIKE U KOJOJ JE PACIJENTU SLOMLJENA KIČMA OGLASILA SE ZA KURIR: Više od 3 meseca nisam ušla u Balans mediku

Društvo -

Jadranka Šunić Makić, vlasnica "Balans medike" u kojoj je pacijentu tokom tretmana kod kiropraktičara slomljen vratni pršljen, zbog čega je upao u komu i preminuo, navodi da tri meseca nije otišla u kliniku, ali da je u kontaktu sa zaposlenima.

Nakon informacije da "Balans medika" nije imala dozvolu za rad, Šunić je rekla da stvar treba prepustiti istražnim organima.

- Više od tri meseca nisam ni otišla u "Balans mediku" jer ne smem da izlazim iz kuće zbog teških alergija. Kad nešto treba, devojke mi se javljaju. Bolje je prepustimo stvar istražnim organima. Sve će se ispitati - rekla je za Kurir Šunić Makić čija je klinika zaključana nakon smrti pacijenta.

Balans medika, Balans Medik, Balansmedik
foto: Kurir /J.M.

Na pitanje da li je ima dozvolu za rad, Šunić nije dala konkretan odgovor, već je rekla samo da "ima neke papire u registratoru" u "Balans medici" i da će istražni organi sve utrvditi.

Prethodno se pojavila nezvanična informaacija da "Balans medika" nije imala dozvolu za rad:

- Klinika za alternativnu medicinu "Balans medika" radila je bez licence, a zdravstvena inspekcija resornog Ministarstva nije u mogućnosti da izvrši kontrolu te ustanove jer je onemogućen ulaz u njene prostorije - nezvanično kažu u Ministarstvu zdravlja.

Milan Đurić, podsetimo, preminuo je nakon tri meseca provedenih u komi pošto mu je kiropraktičar na klinici "Balans medika" slomio vratni pršljen tokom tretmana.

Đurić je 24. marta otišao u "Balans mediku" da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track