JP POŠTA SRBIJE I KNEZ PETROL POTPISALI UGOVOR O POSLOVNOJ SARADNJI NA SVEČANOM OTVARANJU BENZINSKE STANICE ŠIMANOVCI
Foto: Promo

KNEZ PETROL POSTAJE ZASTUPNIK JP POŠTA SRBIJE U VRŠENJU PLATNO-POŠTANSKIH USLUGA

JP POŠTA SRBIJE I KNEZ PETROL POTPISALI UGOVOR O POSLOVNOJ SARADNJI NA SVEČANOM OTVARANJU BENZINSKE STANICE ŠIMANOVCI

Društvo -

Poslovnu saradnju u duhu dobrih poslovnih odnosa potvrdili su danas čelnici JP Pošta Srbije i kompanije Knez Petrol doo na svečanom otvaranju četvrte po redu benzinske stanice PREMIUM brenda u Šimanovcima, gde je postavljen i prvi paketomat za preuzimanje pošiljki. Moderna funkcionalna benzinska stanica pozicionirana na odličnoj lokaciji pored standardne ponude svih derivata, našeg xenergy dizela i xenergy bmb 100, nudi i CNG metan gas.

Zoran Đorđević direktor JP Pošta Srbije i Zlatko Aničić direktor Knez Petrol-a, potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji kojim Knez Petrol postaje zastupnik JP Pošte Srbije u vršenju platno – poštanskih usluga, čime se stvara značajan sienergetski efekat kroz bliže poslovno povezivanje dva poznata nacionalna brenda.

Knez Petrol
foto: Promo

Saradnju započinjemo na benzinskoj stanici Knez Petrol Borča na adresi Zrenjaninski put 114b, gde će uskoro svi klijenti Knez Petrol-a i JP Pošte Srbije, kao i svi stanovnici leve obale Dunava, imati mogućnost da usluge platno-poštanskog prometa vrše na ovom maloprodajnom objektu. Omogućen je i prijem pismonosnih pošiljki u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, uključujući usluge Post Epress-a, usluge “danas za sutra”, kao i slanja telegrama.

Sve navedene usluge će biti dostupne van standardnog radnog vremena, vikendima i praznicima.

Povodom otvaranja ove moderne benzinske staanice kompanija Knez Petrol je donirala pomoć za 20 socijalno najugroženijih porodica na terioriji opštine Pećinci.

Knez Petrol
foto: Promo

Kompanija Knez Petrol uspešno posluje već dvadeset godina na tržištu Srbije kroz kontinuirano širenje poslovne mreže i povećanje kvaliteta usluga a sve sa ciljem zadovoljenja potreba i najzahtevnijih potrošača.

CNG metan kao sve traženiji derivat je dostupan našim potrošačima i na lokaciji Knez Petrol Kruševac, na adresi Jasički put bb. Prednosti ovog derivata su očuvanje životne sredine, smanjenje potrošnje i niža cena, što ga čini dvostruko ekonomičnijim od ostalih naftnih derivata.

Otvaranjem benzinske stanice Knez Petrol Šimanovci otvoreno je novo poglavlje u daljem radu i razvoju kompanije Knez Petrol kroz ponudu proizvoda i usluga širokog asortimana i vrhunskog kvaliteta.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track