ADVOKAT PORODICE ĐURIĆ NAKON UPADA INSPEKCIJE U KLINIKU GDE JE MILANU POLOMLJEN VRAT: Šta će biti njihov sledeći korak
Advokat porodice nakon upada inspekcije u kliniku Balans medika, Foto: Kurir

OGLASIO SE

ADVOKAT PORODICE ĐURIĆ NAKON UPADA INSPEKCIJE U KLINIKU GDE JE MILANU POLOMLJEN VRAT: Šta će biti njihov sledeći korak

Društvo -

U prostorije klinike "Balans medika" ušla je inspekcija Ministarstva zdravlja i otkrila da je pomenuta klinika zapravo ogranak firme za "spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge" firme KIM EXTRADE DOO kao i da ova klinika nema nikakvu dozvolu da se bavi medicinskim uslugama te je podneta prijava za prekršajni postupak protiv pravnog lica.

Inače, Milan Đurić preminuo je nakon što je pao u komu posle posete kiropraktičaru upravo u ovoj klinici.

Milan Đurić
Milan Đurić foto: Kurir

On je 24. marta ove godine otišao u "Balans mediku" u centru Beograda, da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kasnije je utvrđeno da mu je tokom tretmana slomljen prvi vratni pršljen, usled čega je ostao nepokretan. Uveden je u veštačku komu.

Preminuo je u ovom Institutu tri i po meseca kasnije, 9. jula.

Nakon što je objavljeno da klinika u kojoj je bio pokojni Đurić nema dozvolu za obavljanje medicinskih usluga, pozvali smo Momčila Bulatovića, pravnog zastupnika porodice preminulog.

Momčilo Bulatović zastupa porodicu Đurić
Momčilo Bulatović zastupa porodicu Đurić foto: Kurir.rs/J.M., Kurir

On je za naš list rekao da je provera urađena na osnovu naloga Višeg javnog tužilaštva i otkrio koji je potez porodice, bez obzira na ono što je inspekcija utvrdila.

- Ukoliko Više javno tužilaštvo ne pokrene krivični postupak u ovom slučaju, porodica će svakako to učiniti. Oni ne žele da se ovako nešto desi još nekome. Obdukcioni nalaz pokojnog Milana Đurića je urađen, ali mi još nismo imali uvid u njega jer se nalazi u Tužilaštvu. Svakako ćemo postupak pokrenuti čim budemo imali uvid u taj dokument - rekao je advokat Bulatović za Kurir.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Bonus video:

02:08

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA DOKTORA AKO JE SLOMIO VRAT MILANU! Advokat UŽIVO ispričao sve detalje slučaja: NE BIH DA PREUDICIRAM, ALI...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track