03:57

SVAKI DONATOR JE DOBRODOŠAO: Čep za hendikep poziva sve dobre ljude da pomognu osobama sa invaliditetom

humano

SVAKI DONATOR JE DOBRODOŠAO: Čep za hendikep poziva sve dobre ljude da pomognu osobama sa invaliditetom

Društvo -

Zoran Martinov, predsednik i osnivač Udruženja "Čep za hendikep" u jutarnjem programu Kurir televizije pozvao je sve ljude dobre volje da na bilo koji način pomognu ovoj odranizaciji.

On je istakao je udruženje, koje broji samo tri člana pomoglo velikom broji osoba sa invaliditetom.

;ep ya hendikep
foto: kurir televizija

- Možemo da se pohvalimo time što smo pomogli preko 100 osoba sa invaliditetom. Prikupljanje čepova ide veoma dobro, a kulminacija će doći tako u septembru i oktobru. Radićemo preko celog leta, jer su nam najvažniji vrtići i škole - kaže Martinov i dodaje:

- Ono što želim da napomenem je da nam je značajna svaka vrsta pomoći i pozivam sve potencijalne donatore da slede primer dobre prakse kompanije koja nam pomaže i da nam je dobrodošao svaki donator koji bi nam na bilo koji način pomogao - kaže Zoran Martinov, predsednik i osnivač Udruženja "Čep za hendikep".

On je dodao da samo tri osobe vode organizaciju i da je to znak da se sve može ukoliko postoji dobra volja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja