GUŽVE NA GRANICAMA I DRUGOG DANA VIKENDA: Na Preševu na izlazu čeka se do 2 sata
Ilustracija, Foto: RINA

GUŽVE NA GRANICAMA I DRUGOG DANA VIKENDA: Na Preševu na izlazu čeka se do 2 sata

Društvo -

Na graničnim prelazima Horgoš, Gradina, Preševo i Batrovci putnička vozila jutros čekaju na prelazak granice do dva sata, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na Preševu se na izlazu iz zemlje čeka oko dva sata, na Gradini sat i 40 minuta, a na Batrovcima i Horgošu na ulazu oko sat vremena, navedeno je u saopštenju.

AMSS je dodao da su na graničnim prelazima kolone duge više kilometara i da je povećan broj vozila i na naplatnim stanicama na autoputevima kroz Srbiju.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Preševo putnička vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju dva sata.

Na Gradini putnički automobili na izlazu zadržavaju se 100 minuta, navodi Auto-moto savez Srbije, a na ulazu u zemlju, automobili na Horgošu i Batrovcima čekaju po jedan sat.

AMS S navodi da je poslednja dekade u julu donela intezivan i konstantan pritisak velikog broja vozila na našim auto-putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Čak ni visokke temperature ne smanjuju intezitet saobraćaja i pritisak na najfrekventnijim graničnim prelazima, a koji se na pojedinim mere višesatnim čekanjima u kolonama dugim više kilometara.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track