VLASNIK AGENCIJE ZA KURIR POVODOM OBJAVE DA JE SRPKINJA DOŽIVELA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ: 3 puta je imala OVU ponudu!
Smeštaj u kom su bile devojke iz Srbije, Foto: Printscreen/Twitter

DRUGA STRANA PRIČE

VLASNIK AGENCIJE ZA KURIR POVODOM OBJAVE DA JE SRPKINJA DOŽIVELA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ: 3 puta je imala OVU ponudu!

Društvo -

Nakon što je brat jedne devojke iz Srbije koja je otišla u Kušadasi sa poznatom turističkom agencijom za mlade "Go2 Travelling" objavio fotografije smeštaja u kojem je ona boravila, pokrenula se lavina na društvenoj mreži Tviter.

Sudeći po objavljenim fotografijama, devojka i njena drugarica dobile su veoma loš smeštaj, na šta je stariji brat jedne od njih reagovao vrlo burno, sve frustracije ispoljivši na društvenoj mreži Tviter.

Međutim, kao i svaka, i ova priča ima svoju drugu stranu.

Boris Katić, vlasnik i direktor agencije "Go2 Travelling" za Kurir kaže da se njima niko zvanično nije obratio povodom ovog problema i da su za isti saznali na društvenim mrežama.

Kako navodi, vodiči su smatrali da je situacija rešena kada je devojkama koje su smeštene u sobi koja nije bila adekvatna, odmah ponuđen novi smeštaj, ali da su one isti odbile.

- Naši vodiči su reagovali odmah po njihovom dolasku, kada su videli da soba u kojoj su devojke ne ispunjavaju uslove. Sutradan u devet sati ujutru su tri puta upitane da promene sobu, dobiju bolju, ali su istu ponudu tri puta odbile. Nakon toga se osam dana boravka tamo nisu žalile na smeštaj, da bi u nedelju fotografije objavio brat jedne od devojaka na Tviteru. Pokušao sam preko vodiča naše agencije da razgovaram sa tom devojkom, zamolio sam vodiča da mi je da na telefon, ali je ona to odbila - rekao je Katić za Kurir.

On je dodao i da je u istoj turi tamo 1.700 ljudi otputovalo sa njihovom agencijom, ali da pritužbe do sada nije imao niko.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track