00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

Društvo -

Jedna devojka iz Srbije otišla je u Tursku, tačnije Kušadasi sa poznatom turističkom agencijom za mlade, ali ništa nije bilo onako kako je očekivala, te se godišnji odmor pretvorio u noćnu moru.

smeštaj, letovanje, prevara
foto: Printscreen/Twitter

Koliko je loše prošla kada je reč o smeštaju, pokazao je njen brat koji je objavio fotografije na Tviteru.

"Evo šta dobijete kad preko agencije uplatite letovanje, ko veli mi smo mladi nećemo ni biti u smeštaju. 280 evra čiste komocije. Još 15 evra zbog poskupljenja goriva jer autobusi sad idu na raketni pogon", počeo je on objavu uz nekoliko fotografija.

1 / 7 Foto: Printscreen/Twitter

"Do poslednjeg momenta ne znate gde ćete biti smešteni i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu sa bazenom a drugi gledaju da se ne zaraze", objasnio je ovaj mladić.

Njegova sestra sigurno nije zamišljala da će deset dana boraviti u ovakvom apartmanu.

Dodao je i da "uvale narukvicu onu da bi te vodili na najskuplju plažu u celom mestu i tamo si ceo dan, a iako si platio narukvicu ulaz na plažu plaćaš svakako."

Naime, na fotografijama koje je mladić okačio može se primetiti da na terasi otpada fasada, kao i limeni krov koji je odvaljen. U sobama, na zidovima se skuplja vlaga, posteljina je umrljana krvlju... Kupatilo bez praga i prljave pločice...

"Bože jel moguće", "Ovo bih možda prihvatio ako bi mi ponudili besplatno", "Jadna devojka", naki su od komentara ispod ove objave.

Potom se javila i jedna devojka koja je imala slično iskustvo.

"Ne mogu da verujem da je neko pomenuo ovu agenciju jer sam mislila da većina ljudi ne zna za njih. Pre par godina smo išli preko ove agencije na Lefkadu. Bila sam i pre razočarana smeštajem, ali nikada do tada u životu nisam bila šokirana onim što smo videli. Smeštaj je bio u sklopu kuće koja je oronula spolja. Unutra je sav smeštaj bio otpad. I vlasnici su stare stvari, radio, igračke, tepihe, nagurali u ormare. 1 krevet je bio normalan. 2 kreveta su bila pomoćni ležajevi koji jedva izdržavaju da se ne raspadnu. Na spratu živi porodica (vlasnici) koji su se svađali, vrištali, iskreno mislim i tukli svaki dan. Vodiči su pijani bili konstantno. I morali su da menjaju jedni druge na turama jer nisu mogli da se oporave posle žurki. Apsolutno nemaju pojma ni gde vas vode, ni šta pokazuju. Bez problema su komentarisali, svađali, vrištali, iskreno mislim i tukli svaki dan. Bukvalno smo bili srećni što se nismo zarazili. Jako loša secanja..ali, jako", napisala je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja