KREĆEM U PARADAJZ TURIZAM, ŠTA TREBA DA PONESEM? Beograđanka na tviteru postavila ovo pitanje, a odgovori su URNEBESNI! (FOTO)
uživanje na plaži, Foto: Profimedia

hit!

KREĆEM U PARADAJZ TURIZAM, ŠTA TREBA DA PONESEM? Beograđanka na tviteru postavila ovo pitanje, a odgovori su URNEBESNI! (FOTO)

Društvo -

U jeku letnje sezone pri pakovanju kofera za put i tokom boravka na letovanju najveće rasprave na društvenim mrežama se vode oko toga kako ko odlazi na more, da li uzima pun pansion ili ide kao paradajz turista, da li odseda u hotelu ili u privatnom smeštaju i nosi sa sobom hranu.

Povodom ove teme se i sada pokrenula polemika na Tviteru nakon što je jedna Beograđanka objavila tvit u kome je svoje pratioce obavestila da "kreće u paradajz turizam".

- Krećem u paradajz turizam! Šta sve treba da ponesem? Pomozite sestri dajte neki spisak namirnica - napisala je ona u tvitu i tim pitanjem pokrenula lavinu komentara.

- Paradajz ću da ponesem, to znam - dodala je ona u prvom komentaru, dok u drugima stoji:

Neum, plaža
foto: Profimedia

- Paštetu i čajnu. Ako nosiš ručni zamrzivač onda obavezno punjene paprike. To je level pro - posavetovao je jedan korisnik tvitera, a drugi se nadovezao:

- Grci nemaju paštetu, to obavezno.

Autorka tvita je upitala da li "sme makarone".

- Đe ću ih kuvat možda su im prljave šerpe, a nema žica da se opere - pitala je ona.

- Rakiju, ide uz paradajz - glasi jedan duhovit komentar:

- Kao prvo - dečka - navodi se u drugom.

- Kokošku, pašteta, narezak - posavetovali su autorku tvita njeni pratioci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track