PA OVO JE APSOLUTNI HIT! Par šeta Beogradom, na povodac zavezali ljubimca, a zbog ove životnjie SVI GLEDALI U NJIH (VIDEO)
Par šeta kozu, Foto: Printcsreen/Dnevna doza Beograda

KADAR NEVERA

PA OVO JE APSOLUTNI HIT! Par šeta Beogradom, na povodac zavezali ljubimca, a zbog ove životnjie SVI GLEDALI U NJIH (VIDEO)

Društvo -

Verovali ili ne, ali koze i jarići se zapravo čuvaju i kao kućni ljubimci, a taj trend očito je stigao i u Srbiju! Oni su podjednako slatki kao i štenci, te je zato trend čuvanja ove životinje postaje sve učestaliji.

Tako je jedna naočigled neobična scena snimljena u Beogradu jutros, a objavljena je na Instagramu u grupi "Dnevna doza Beograda".

Tamo je postavljen video snimak, sa kratkim opisom "Dobro jutro, Beograde".

Na klipu se vidi mladi par koji šeta patuljastu kozu ili jare. Snimak je nastao iz daljine pa nije lako tačno odrediti šta je, ali jeste jedna od tih životinjica.

Da ironija bude još veća, oni se ponašaju kao da je to sasvim običan pas, dok ih prolaznici gledaju pomalo neobično sa strane...

A i samo jare se ponaša kao da je naviklo na povodac i šetnju među ljudima.

Simpatično, zar ne?

A tek što je snimak objavljen, ljudi su uveliko krenuli da ga komentarišu:

- Preslatko!

- Narod je prso skroz! - komentari su ljudi, dok su ostali stavljali srca i aplaudirali.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video:

01:15

POTRAŽNJA ZA KOZJIM MLEKOM NIKAD VEĆA! Porodica iz Čačka sve što pomuze proda istog dana, sami nalaze kupce za 200 din po litru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track